torstai 14. tammikuuta 2016

BIO Assam TGFOP

Tänään maistelussa BIO Assam TGFOP Demmers Teehaussilta eli ihan maustamaton musta luomutee.

Oikein ok perusmusta, ei liian voimakas tai kitkera. Otin teen suosituksesta, kun kaipasin jotain hyvää perusmustaa. Tämä luomu oli kuulemma maanläheisempi. Voisin juoda uudelleen, mutta ei erityisen mieleenpainuva, joten kokeilen varmaan jotain eri mustaa seuraavan kerran.

Tee on varmasti laadukasta, mutta ei vaan iskenyt. Maustamattomat mustat teet ovat minulle vähän joka tai. Joko jään juomisenkin jälkeen kaipaamaan ja ajattelemaan, tai unohdan. Maustetuissa teissä muistaa mausteet, mutta mustassa teessä teen itsessään tarvitsee olla erityisen hyvää. Tämä oli ok, mutta ei erityinen.

Ongelma tässäkin vertailu, sillä ostin kerran ihan nimen takia Assam Orangajulia Teekaupasta. Ja kuvauksen, sillä en yleensä valitse sitrusteitä, mutta tätä kuvattiin hedelmäiseksi. Ja siitä lähtien olen perustanut jokaisen mustan teen makustelun siihen. Kehtaan ostaa kyseistä teetä itsessään harvoin, koska postikulut ovat enemmän kuin pussi, mutta unelmoin usein. En tiedä mikä siinä viehättää, mutta se on vaan parasta mustaa teetä mitä olen maistanut. Toisaalta Teekauppa houkuttelee suhteellisen usein postikuluttomilla tilauksilla. Pitäisi ehkä ostaa ihan vaan tarkistaakseen, että onko se vielä yhtä parasta kuin ennen.


BIO Assam TGFOP, musta tee. 4-5 teelusikka/ litra. Veden lämpö 100ºC. Haudustusaika 2-4 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti