perjantai 1. joulukuuta 2017

The Ouncen joulukalenteri

Edellisen kalenterin pettymyksen jälkeen olin suhteellisen valmis luopumaan teekalentereiden suhteen. Myöskin ihan oman laiskuuteni suhteen, kun en jaksanu nähdä vaivaa hankkiakseni jouluteekalentereita, jossa olisi kenties parempaa jouluteetä kuin helposti saatavissa.

Mutta, sitten tänä vuonna eteen tuli Unssin joulukalenteri, jonka ystäväni kiltisti pohjusti valmiiksi. Ei pelkkää jouluteetä ja 24 erilaista irtoteepussia Unssin valikoimasta. Hintaa toki kalenterilla oli hieman enemmän, 30e, mutta käytännössä sekään ei ole erityisen paljon, kun puhutaan Unssista. En silti ollut aikeissa ostaa teekalenteria. Mutta toisin kävi. En pystynyt vastustamaan kiusausta.

Olin ajatellut tänään aloittaa teearvostelulla, mutta tästä tulikin joulukalenterin arvostelu. Sillä ensimmäisestä pussista tuli tee, jonka olen jo arvostellut hetki sitten, Raparperin alla. Tee on mainiota, ja juon sitä parhaillaan tyytyväisenä, mutta arvostelemaan sitä en uudelleen lähde.

Tiedän, että osa teistä tulee olemaan tuttuja, joten en näe järkäveäksi arvostella niitä, joista merkintä jo on. Teenkin siis varmaan niin, että arvostelen uudet ja lisään tähän ensimmäiseen postaukseen kalenterin sisältämät teet niitä varten joita se kiinnostaa.

Koska teet ovat myös eri järjestyksissä eri kalenteripaketeissa, jos itse juot kalenteria ja haluat säilöä yllätyksen, niin kannattaa ehkä lukea näitä postauksia harkiten. Mutta epäilen, että tämä kuu tulee olemaan lähinnä joulukalenteriarvosteluja.

Kalenterin luukut

1. luukku: Raparperin alla
2. luukku: Mummon piirakka
3. luukku: Tulilintu
4. luukku: Pu Ehr Karpalo
5. luukku: Jääomena
6. luukku: Aurinkoinen
7. luukku: Kielletty hedelmä
8. luukku: Tarry Lapsang Souchong
9. luukku: Mausteinen Mate
10. luukku: Narnian tarinat
11. luukku: Rakastunut Cactus
12. luukku: Sumuinen saari
13. luukku: Cassisnyanssi
14. luukku: Rooibos Tyrnikerma
15. luukku: Luminen Inkivääri
16. luukku: Pekingin Ooppera <3
17. luukku: Samuraimiekka
18. luukku: Limoncello
19. luukku : Kiinalaisen rakastajan unelma
20. luukku: Rooibos Petteri Punakuono
21. luukku: Irish Whiskey
22. luukku: Inkivääri-Appelsiini yrittisekoitus
23. luukku: Revontulten lumo
24. luukku: Taj Mahal

Hyvää joulunodotusta kaikille! Täällä Helsingissä on satanut kaunis lumipeitekin 1. päivän kunniaksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti